Bandorama
Dé specialist op het gebied van uitlijnen en autobanden.

Waarom Bandorama?

-VACO gecertificeerd
-Sinds 1968
-Vakkundig personeel
-De beste merken
-Snelle levertijden
-Aangesloten bij ROB-net
-Gratis leenfiets
-Haal- en brengservice

De klant is ons grootste bezit

Een klein team medewerkers maakt dat iedere schakel telt en een goede samenwerking en gedegen know-how van het uiterst belang is. De medewerkers van Bandorama zijn naast hun eigen specialisme, ook breder inzetbaar. Zo vist de klant nooit achter het net. Bij Bandorama geldt het motto: ‘de klant is ons grootste bezit’. Er wordt gewerkt met de gedachte dat aan de wensen en eisen van de klant zo veel mogelijk tegemoet moet worden getreden, waarbij door het verlenen van extra service een langdurige relatie kan worden opgebouwd. Om de know-how op peil te houden, worden de medewerkers op reguliere basis getraind en zij zijn zodoende op de hoogte van de laatste noviteiten. Omdat voor de klant alleen het beste genoeg is.

BANDORAMA VEILIGHEIDSCHECK

Bandorama staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteit en veiligheid. Wilt u ontspannen met de auto op vakantie? Controleer dan uw banden! Samen met de VACO zijn de Nederlandse bandenbedrijven een campagne gestart om weggebruikers meer bewust te maken van de staat van de autobanden en om deze vaker te (laten) controleren. U kunt vrijblijvend bij ons langskomen en onze vakmensen controleren uw banden(slijtage), bandenspanning en geven u advies. De koffie staat klaar en binnen 10 minuten bent u weer onderweg!

Bandenopslag

Veilig en vertrouwd. Bandorama beschikt over een enorme opslagruimte, waar uw banden verzekerd en volgens de richtlijnen worden opgeslagen. Volgens de richtlijnen houdt in: correct gestapeld; met de juiste temperatuur; droog; etc.

Uitlijnen

Wat is uitlijnen? Uitlijnen is kortgezegd het ‘rechtzetten’ van het onderstel van uw auto. Vaak wordt dit gedaan als de auto – bijvoorbeeld na het raken van een stoeprand – naar rechts of naar links trekt. Dit trekkerige gevoel komt doordat uw wiel dan iets naar binnen of naar buiten staat gedraaid. Dit noemen we toespoor en uitspoor. Het kan zich ook voordoen wanneer u over een wegdek rijdt waarin zich diepe gaten en kuilen bevinden. Ook bij een aanrijding kan het wiel een klap op hebben gelopen. D.m.v. uitlijnen zorgen wij ervoor dat alles weer keurig netjes recht op zijn plek staat, waardoor de auto weer kaarsrecht rechtdoor stuurt, en uw banden niet scheef afslijten. Tevens is dit ook gunstig voor uw brandstofverbruik! Wanneer de auto niet goed is uitgelijnd, of als u doorrijdt terwijl u klachten ondervindt, neemt de rolweerstand dusdanig toe dat het u brandstof kan kosten. Staat uw stuur scheef? Ook dit kan opgelost worden door de auto te laten uitlijnen.

Balanceren

Waarom balanceren? Balanceren is erg belangrijk voor de band/wiel combinatie van uw auto. Banden balanceren voorkomt trilling in het stuur en zo in de gehele auto. Het is onveilig om door te rijden met een auto waarvan de banden in onbalans zijn. Balanceren zorgt ervoor dat de wielen over de gehele omtrek even zwaar zijn, zodat ze bij elke snelheid constant blijven draaien en niet gaan schudden.

Klik hier en bezoek de website van BANDORAMA